Susanna Ginesta, periodista i Community Manager.

M’encanta aprendre. I el periodisme, que exerceixo a internet, m’ho facilita. També m’encanta la natura i fer fotos, en especial les publico a la xarxa social Instagram, on he aconseguit diversos premis i reconeixements, com guanyar el concurs Catalunya Experience de l’Agència Catalana de Turisme el 2014.

Sóc periodista especialitzada en xarxes socials i Internet des que el 1998-1999 vaig estudiar el primer postgrau en periodisme digital a la URL amb Vicent Partal, director de VilaWeb.

Des del gener de 2015 treballo fent estratègia de xarxes socials i vídeo al Gabinet de premsa de la Diputacio de Barcelona. Però abans he treballat en tots els camps del periodisme (gabinets de premsa, premsa escrita, premsa digital, TV i ràdio).

Durant 8 anys he estat autònoma, feia de redactora de l’Informatiu dels parcs i social media manager per a Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, on també he fet vídeos (Xarxa de Parcs). He estat project manager de Barcelona creativa per a Time Out Barcelona. He col·laborat amb el Servei de premsa i comunicació interna de la UOC i amb el RACC Magazine. He col·laborat amb VilaWeb, conceptualitzant apps i webs (Consultori en línia de salut respiratòria infantil) i amb diversos departaments de la Generalitat (Cultura, Interior, Benestar Social, Salut., l’Anella d’ACC1Ó, Institut Català de les Dones, Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Joventut…).

He treballat en premsa escrita (El 9 Nou Vallès Oriental, Diari Eco del Grup Godó, revista GAR de la Garriga, Butlletins Ajuntaments de Granollers i la Roca del Vallès…), gabinets de premsa i he fet de webmaster (ERC, grup de teatre Artristras, calçat ecològic Nagore, Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, Jo Sóc Aquí), tv (productora GramaTV per a TV3) i ràdio (la Xarxa, WWRadio). Vaig fundar Ràdio Silenci, emissora municipal de la Garriga el 2000.

Back to Top

Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) Rambla de Catalunya, 10, 4t 08007 Barcelona

93 412 76 28